mgr Paula Nagel

dietetyk

Absolwentka Politechniki Łódzkiej na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności, Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego na Wydziale Nauk o Zdrowiu oraz studiów podyplomowych z zakresu dietetyki klinicznej na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym.

Doświadczenie i umiejętności pracy z pacjentem zdobyła w Instytucie Żywności i Żywienia oraz w trakcie pracy jako dietetyk kliniczny w Mazowieckim Szpitalu Bródnowskim.

Promotorka zdrowych nawyków żywieniowych i aktywności fizycznej. Zasady, które wprowadza w życie swoich pacjentów, praktykuje również sama.
 
Autorka wielu publikacji popularnonaukowych oraz aktywny uczestnik konferencji poświęconych żywności i żywieniu.

Specjalizuje się w skutecznym odchudzaniu osób dorosłych, chorobach dietozależnych i żywieniu w nowotworach.

poniedziałki, wtorki, piątki